У Рівному виступить канадський композитор українського походження

13 квітня 2018 р. о 19:30 у приміщенні Міського Будиноку Культури (м. Рівне) за адресою вул. Соборна, 3Д відбудеться фортепіанний концерт Любомира Мельника.

Концерт відбудеться в рамках українського туру канадського композитора українського походження та найшвидшого піаніста світу – Любомира Мельника!

Після справжнього фурору, відразу двох аншлагів у залі камерної та органної музики Любомир Мельник повертається до Рівного з великим концертом.

Квитки на kasa.in.ua:
https://kasa.in.ua/lubomyr-melnyk.-ukrainian-tour-rivne

Ще на початку 80-х піаніст Любомир Мельник розробив власну нотацію і техніку гри надшвидких арпеджіо (звану «безперервною музикою»), написавши безліч творів з її використанням. Оскільки мало хто може виконати його твори, Любомир виступає сам, демонструючи неймовірне і щоразу вражаюче володіння інструментом.

Маестро здатний грати 19,5 нот в секунду кожною рукою, чим він користується аж ніяк не для демонстрації своєї техніки. Мелодизм творів не в зміні нот, а в накладенні і взаємодії обертонів, які виникають з цілих лавин і шквалів нотних потоків. Створюється безперервне полотно звуку, в яке Любомир раз у раз вплітає різні нитки і візерунки, роблячи це легко і невимушено, що надає його музиці звучання, характерне для цілком повільного ембієнту.

Читайте також