У Рівному виступить космічний гурт The HARDKISS

Концерт гурту The HARDKISS відбудеться 11 березня у «Текстильнику». Початок – о 19.00. Квитки вартують 250-750 грн. Придбати їх можна на сайті karabas.com та в касі МПК Текстильник

Третій студійний альбом українського гурту  The HARDKISS "Залізна ластівка" вийшов 19 вересня, а 11березня гурт представить його в Рівному. 

"Ми так любимо поєднувати несумісне. У текстах і заголовках ми намагаємося шукати такі образи, які б говорили самі за себе, - розповідає фронтвумен групи Юлія Санина. - "Залізна ластівка" - це і жива істота, птах, і космічний корабель, який тримає чіткий курс. Легкість і свободу ми поєднали із сміливістю і силою".

Новий альбом групи Юлія Санина порівнює з цілісним коконом, в якому панує своя атмосфера. Лірику стала інтимно, звучання треків більше електронним, а велика частина матеріалу - українською мовою.

Серед нових пісень кожен знайде історію про себе і для себе.

"За останні два нам вручили так багато нагород і премій - багато думають, що ми знаємо рецепт дива, - продовжує розповідь Юлія. - Ми так любимо поєднувати несумісне. У текстах і заголовках ми намагаємося шукати такі образи, які б говорили самі за себе, - розповідає фронтвумен гурту  Юлія Санина. - "Залізна ластівка" - це і жива істота, і птах, і космічний корабель, який тримає чіткий курс. Легкість і свободу ми поєднали зі сміливістю і силою".

Новий альбом гурту Юлія Санина порівнює з цілісним коконом, в якому панує своя атмосфера. Лірика набула інтимності, звучання треків більше електронним, а велика частина матеріалу - україномовним.

Серед нових пісень кожен знайде історію про себе і для себе.

"За останні два роки нам вручили так багато нагород і премій –і  багато хто думає, що ми знаємо рецепт успіху, - продовжує розповідь Юлія. - Насправді все набагато простіше: ми просто робимо музику, яка нам самим подобається. Ми продовжуватимемо в тому ж дусі…..

 

 

Читайте також