У Рівному виступить оркестр «Rеsonance»

5 жовтня 2018 року, о 19:00 у приміщенні Рівненського Драмтеатру (Театральна пл., 1) відбудеться концерт RESONANCE. УЛЬТРАФІОЛЕТ.

Квитки можна купити за посиланням. 

Багато хто вже знає, що оркестр «résonance» - група музикантів, що не зовсім схожа на всі інші оркестри сьогоднішнього дня.

У той час, як інші активно створюють шоу, всіляко догоджаючи публіці, «Resonance» залишається групою анахоретів, яка давно втекла від цивілізації, щоб займатися музикою, і багато років, у вільний від концертів час, живе в печерах, під камінням і при повній темряві. Барабанщик за час турів, наприклад, не бачив жодної живої людини, бас-гітариста виростили ведмеді (вони ж пізніше і навчили його грати на басу), а скрипалі абсолютно розучилися розуміти російську мову.

І ми б і далі так жили в самоті, якби не одна знаменна подія. З нами, як трапляється ураган, трапився новий альбом. І протистояти цьому не представлялося можливим.

У відокремленому місці, високо в горах, куди просто так не добратися, на кордоні з Румунією і здоровим глуздом, в оточенні свіжого повітря, звуків дощу, вітру і каміна був записаний альбом «Ультрафіолет».

Музиканти за час запису спалили півторарічний запас дров, а звукорежисер практично навчився розмовляти на трьох говірках птахів. Новий студійний альбом. Початок своєї власної музики. Це - нова ера Резонансу.

Група «résonance», хоч формально і є камерною частиною симфонічного оркестру, а також часто зараховується до ряду сучасних рок-груп, по суті, не є ні тим, ні іншим.

Репертуар гурту - це не просто рок-музика. Це твори, які вже давно увійшли в золотий фонд людства, музика, створена найталановитішими людьми планети. Дана програма концерту пропонує новий погляд на саму суть пісні. Відкинувши шаблони, слухач проникає в саме серце творів - саме те, що композитор спочатку в неї вкладав. І сяйво геніальної рок-музики стає ще більш відкритим, а професійний підхід музикантів, багатство скрипок, благородність альтів, шарм віолончелей, могутність контрабасу і рок-н-рольна свобода барабанів роблять його насиченим і яскравим, в тому числі завдяки проробленим аранжуванням спеціально для групи «résonance».

Музиканти групи «résonance» - це викладачі консерваторій, в минулому музиканти філармоній і оперних театрів, гастролюючих по всьому світу, а також заслужені діячі мистецтв.

Читайте також