У Рівному вкладали асфальт у калюжі (ФОТО)

У Рівному підрядник Служби автомобільних доріг укладав асфальтне покриття із порушенням норм. Зокрема, мешканець міста помітив, що роботи із ремонту доріг проводились попри те, що у ямах була дощова вода. Фото рівнянин Тарас Нагорний опублікував у спільноті Ровно. твой город в сети.

Повідомляє Суспільне.

"Довго чекали ремонту, але ж головне, що якісно, а не на кілька тижнів, бо так вже набридло по цих ямах їздити. Правда самі робочі кажуть, що латки протримаються недовго: в багнюку і воду класти асфальт їм сказав начальник, мабуть, технологія така. Старший на об'єкті запевнив мене, що латки він так завжди кладе і все тримається", – написав Тарас Нагорний.

У Службі автодоріг в Рівненській області пояснили: про цей випадок знають, а приватний підрядник визнав свою вину.

"Підрядник визнає, що це його проступок та недолік. Зрозуміло, що ми за це не заплатимо. Вони виправлятимуть це або власним коштом, або коштом фірми, або коштом цієї бригади. Підрядна організація прийме рішення, як воно має бути та за які гроші. І вони все це знімуть і продовжать ремонт за нормальних умов", – пояснює речник Служби автодоріг у області Дмитро Леонтіюк.

Фото - Тарас Нагорний

Він додає, що у 2021-му році це перше виявлене подібне серйозне порушення. Але загалом у практиці ремонту доріг подібне траплялось і уже змушували підрядників переробляти це власним коштом.

Читайте також