У Рівному волонтери забезпечили водіїв засобами захисту під час пандемії

500 пов’язок, 1000 рукавиць та 30 літрів антисептику у рамках акції "Підвези медика" передав рівненським водіям власник ЖК "На Щасливому" Роман Курис.

За словами співорганізатора акції Сергія Музичука, вони звернулися за допомогою до Романа Куриса, оскільки керманичі на волонтерських засадах за власні кошти заправляють свої автівки та безкоштовно підвозять медиків на різні дистанції, аби вони вчасно могли дібратися до місця своєї роботи. Інколи це буває дороговартісно:

«Зараз ми забезпечуємо водіїв усіма необхідними засобами захисту, оскільки вони на волонтерських засадах за власний кошт заправляють автомобіль і возять медиків. Тому виникла ідея їх забезпечити масками, рукавицями і антисептиками – необхідними речами, які потрібно змінювати кожні 2-3 години та дезинфікувати авто.», - каже Сергій Музичук.

Нагадаємо, що «Підвези медика» має свій телеграм-канал, у якому вже близько 1800 учасників. До акції може приєднатися кожен, хто має автівку та хоче допомогти лікарям, які працюють щодня, незважаючи на пандемію коронавірусу.

Читайте також