У Рівному встановлюють економні лампи для освітлення вулиць

Фото - Рівне1

У Рівному проходить капітальний ремонт та реконструкція мереж зовнішнього освітлення вулиць та пішохідних переходів, повдіомляє Рівне1.

Зовнішнє освітлення міста є важливою та невід'ємною складовою інженерно-транспортної інфраструктури міста. Правильно спроектоване освітлення площ і вулиць – це комфорт і безпека людей в темний час доби.

У Рівному працівники підприємства "Міськсвітло" роблять мережі освітлення із заміною сучасних (демірованих) програмованих ламп з великою кількістю економії електроенергії в залежності від погодних умов та пори доби здійснено по вулицях Соборна, 277-279, проспект Миру, 233 та вулиці Транспортній.

На сьогоднішній день працівниками комунального підприємства здійснено капітальний ремонт зовнішнього освітлення вулиць Драганчука, Макарова, 2-4 та Дубенська, 42-46.

Головною функцією зовнішнього освітлення є забезпечення життєдіяльності міста в темний період доби, або в умовах недостатньої видимості, а також створення комфортних і безпечних умов для учасників дорожнього руху. 

pic


pic

Читайте також