У Рівному за 4 роки судів так і не допитали обвинуваченого у ДТП, в якій загинув відеооператор

У Рівному п'ятий рік тягнеться судова справа щодо смертельної аварії, у якій загинув відеооператор Валерій Мартинюк.

Про це пише Рівне1.

1 червня 2018 року сталась дорожньо-транспортна пригода за участі легковика та рейсового автобуса. Як відомо, таксист розвертався через подвійну суцільну лінію розмітки і виїхав на зустрічну смугу, де у нього в'їхав рейсовий автобус.

Від отриманих травм оператор Валерій Мартинюк помер у лікарні. У грудні 2018-го справу передали до суду. Проте за більш як чотири роки відбулося лише кілька засідань у цій справі.

А 25 січня засідання не відбулося.

Батько загиблого вважає справу навмисне затягують. Щоразу судові засідання переносять під будь-яким приводом. Також він не розуміє, чому за весь час в суді не опитали обвинуваченого таксиста Едуарда Голюха та інших учасників ДТП.

Обвинувачений таксист Едуард Голюх повністю своєї вини у смертельній ДТП не визнає. Сторона захисту намагається перекинути відповідальність на водія рейсового автобусу, який в'їхав у таксі.

Справу загиблого Валерія Мартинюка розглядає суддя Рівненського міського суду Оксана Крижова. Чому з 2018 року у суді справа не може зрушити з місця - питання залишається відкритим. В червні цього року спливає термін давності розгляду справи і якщо не буде вироку суду, справу просто можуть закрити. До слова, Едуард Голюх і далі продовжує кермувати автівкою.

 

 

 

 

 

Читайте також