У Рівному загорівся автомобіль (ФОТО)

фото - Фейсбук

У Рівному вогнеборці ліквідували пожежу у легковому автомобілі. Повідомляє Головне управління ДСНС у Рівненській області.

10 квітня о 18:48 до Служби порятунку Рівненщини за номером «101» надійшло повідомлення про загоряння легкового автомобіля за адресою: місто Рівне вулиця Фабрична поблизу будинку №24.
За вказаною адресою негайно було направлено чергове відділення рятувальників 1-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Рівного.

Прибувши на місце виклику, вогнеборці встановили, що горить автомобіль марки "Fiat Scugo". На гасіння якого відразу було подано один водяний ствол. Вже о 18:58 загорання було локалізовано, а о 19:00 повністю ліквідовано. Як згодом, рятувальникам розповів водій, автомобіль загорівся під час руху машини. Власник за допомогою вогнегасника намагався самотужки загасити полум’я, але це не давало результатів, тому він викликав вогнеборці.

В результаті пожежі знищено відсік двигуна, передні фари, лакофарбове покриття капоту, решітка радіатора та пошкоджено вітрове скло автомобіля. До гасіння пожежі було залучено одну одиницю техніки ДСНС та чотири рятувальників. Причина пожежі та завдані матеріальні збитки наразі встановлюються.

Читайте також