У Рівному загубився 2-річний хлопчик: поліцейські повернули дитину мамі

У суботу, близько 20-ї години, на лінію 102 зателефонувала небайдужа громадянка та повідомила, що на вулиці Соборній знаходиться маленький хлопчик, який без супроводу дорослих.

Негайно прибувши за вказаною адресою, поліцейські роти тактико-оперативного реагування виявили хлопчика орієнтовно дворічного віку. Маленький мандрівник був дуже розгублений та наляканий. Завдяки своїм професійним діям та досвіду, інспектори заспокоїли хлопчика та вирушили на пошуки матері.

За деякий час, поліцейські виявили жінку, яка шукала свого 2-річного сина. Мати хлопчика пояснила, що відволіклася і не помітила як дитина зникла з поля зору. Інспектори провели з жінкою профілактичну бесіду та попросили ретельніше стежити за дитиною. 

Дякуємо за небайдужість жінці, яка не залишилася осторонь та допомогла хлопчику, викликавши екіпаж патрульних.

Ця історія має щасливий кінець, проте шановні батьки та опікуни, щоб надалі уникнути подібних неприємних ситуацій, уважно пильнуйте за своїми дітьми. Вивчіть з ними необхідну персональну інформацію: своє повне ім'я, вік, домашню адресу, імена батьків і номери їх мобільних телефонів, навчіть дитину, як поводитися в подібних ситуаціях. Пам’ятайте, що саме ви відповідальні за безпеку та життя дитини!

За інформацією пресслужби патрульної поліції.

Читайте також