У Рівному заслужений ансамбль танцю України відзначив свій 60-річний ювілей

Заслужений ансамбль танцю України “Полісянка” 14 жовтня відзначив свій 60-річний ювілей. Грандіозний концерт з цієї нагоди відбувся на рідній сцені Міського Будинку Культури .

Концертна програма була надзвичайно насичена: відомі і улюблені хореографічні композиції у виконанні нинішніх учасників ансамблю, сюрпризи від випускників та ветеранів відомого колективу, душевні пісні, а ще вітання, вітання, вітання…

Гарних слів на адресу колективу та його креівника Народного артиста України Віктора Марущака лунало дуже багато. З ювілеєм їх вітали міський голова Рівного Володимир Хомко, який не зайвий раз наголосив, що “Полісянка” – це таки бренд Рівного; начальник Управління культури і  туризму Рівненського міськвиконкому Тарас Максименко, який подякував за те, що такий колектив прививає дітям любов до всього українського. Директор МБК Ольга Стельмах поділилась спогадами та мріями стосовно анамблю і висловила свою подяку за їхню творчу працю.

Також вітали керівники творчого об’єднання “Полісяночка”, колеги, друзі та багато інших поважних гостей. На День народження до “Полісянки” йшли, як годиться, з подарунками та квітами, яким ледь вистачало місця. 

З музичними дарунками виступили артисти Будинку культури учасники творчого об’єднання «Полісяночка», народне вокально-інструментальне тріо «Срібна терція», соліст зразкового естрадно хору «Фантазія» Максим Давидюк, вокалістка, яка є незмінною супутницею усіх концертів ансамблю – Іванна Місюк та оркестр народних інструментів «Наспів» під керівництвом Сергія Мостового, який є акомпаніатором хореографічного колективу. 

Завершився концерт вибуховим “Гопаком”, який щоразу викликає захоплення публіки, скільки разів він би не виконувався на сцені. 

Фото: Олександр Харват

За інформацією пресслужби МБК

Читайте також