У Рівному затримали крадіїв (ФОТО)

https://rv.npu.gov.ua

Одинадцятого листопада в обласному центрі невідомий обікрав квартиру, а у приміщенні залізничного вокзалу двоє зловмисників скоїли грабіж відносно жителя Рівненського району.

Слідчо-оперативна група, яка виїхала за повідомленням на вулицю Петра Дорошенка, встановила, що невідома особа, розбивши віконне скло, проникла до помешкання 61-річної рівнянки, звідки викрала мобільний телефон та планшет.

Оперативники карного розшуку Рівненського відділу поліції з’ясували, що до злочину може бути причетний 37-річний житель Рівного, який вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів та злочинів, пов’язаних із незаконним обігом наркотиків.

Зловмисника впіймали, коли той саме виходив із ломбарду, де здав планшет. Під час поверхневого огляду у нього також вилучили і крадений телефон.

«Рівнянина одразу затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання, — повідомив заступник начальника Рівненського відділу поліції – начальник слідчого відділу Павло Пастушок. — Учора, 12 грудня, йому повідомили про підозру у вчиненні крадіжки з проникненням до помешкання за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу».

Крім того, від рук зловмисників 11 грудня постраждав 32-річний житель селища Клевань. У приміщенні залізничного вокзалу близько третьої ночі до нього підійшло двоє невідомих. Вдаривши свою жертву в обличчя, вони відібрали мобільний телефон, павер-банк та 150 гривень. Працівникам патрульної поліції за наданим орієнтуванням на вулиці Набережна вдалося розшукати одного із нападників. Ним виявився 23-річний рівнянин, які перебував у стані алкогольного сп’яніння. Поліцейські у нього вилучили павер-банк потерпілого та вчора, 12 грудня, повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж). 

«Вже сьогодні, 13 грудня, рівненські оперативники на залізничному вокзалі затримали й іншого нападника. , — повідомив начальник відділу карного розшуку Рівненського відділу поліції Юрій Сістук. — Ним виявився 19-річний житель села Березини Радивилівського району. При ньому поліцейські виявили і відібраний у жителя Клевані мобільний телефон. Нині він спілкується зі слідчими, вирішується питання про повідомлення молодику про підозру у вчиненні злочину».

Повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області

Читайте також