У Рівному затримали крадійку, що повернулася на місце злочину

фото ілюстративне

Кількома днями раніше жінка поцупила у магазині продукти харчування. Охорона закладу дізналася про скоєння злочину вже після того, як зловмисниця покинула магазин. Однак днями зловмисниця повернулася на місце злочину і була негайно затримана.

11 квітня, близько десятої години ранку, наряд реагування батальйону поліції охорони отримав інформацію про тривожне спрацювання в торговельному закладі на вулиці Черняка, який перебуває під охороною.

Охорона закладу вказала правоохоронцям на невідому жінку. Виявилося, що камери спостереження зафіксували, як вона 7 квітня вкрала у цьому ж магазині товарів на загальну суму близько 780 гривень.

При спілкуванні з поліцейськими підозрювана намагалась надати про себе неправильні дані, але правоохоронцям вдалося встановити її особу, нею виявилась 30-річна жителька міста Здолбунів.

Жінку було доставлено до міського відділку поліції. За крадіжку вона може понести покарання згідно статті 185 частина 1 - штраф до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років.

 

За інформацією Управління поліції охорони
в Рівненській області

Читайте також