У Рівному змагалися ветерани-рукоборці

У "Рівненському регіональному центрі з фізичної культури і спорту інвалідів "Інваспорт" відбулися змагання з армспорту спортивно-масового фестивалю ветеранів фізичної культури і спорту Рівненської області. Вони пройшли в рамках відкритого чемпіонату Рівненської області з армспорту серед молоді 1999-2001 рр.н., юніорів та юніорок 2002 р.н. і молодших, повідомили в спільноті "Спорт для всіх Рівненщини".

Всі атлети-ветерани змагалися як правою так і лівою руками. Тому боротьба серед них виявилася досить напруженою. Зрештою, переможцем у ваговій категорії до 85 кг став Анатолій Пастушенко. Друге місце виборов Володимир Несенчук, третє – Іван Давидюк.

У ваговій категорії понад 85 кг перше місце посів Микола Трофимчук. Його основний конкурент, Сергій Вальковець, змушений був задовольнитися сріблом.

Переможці та призери отримали дипломи від КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та призи від Відділення НОК України у Рівненській області, котрі вручав Заслужений майстер спорту України з армспорту Олег Жох.

Читайте також