У Рівному півроку тому знайшли малюка ромів і до цих пір його ніхто не шукає

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

У Рівному в Будинку дитини нині перебуває 10 малюків до трьох років, які позбавлені батьківського піклування. Старші діти, які також опинились у непростих життєвих ситуаціях, перебувають у центрі соціально-психологічної реабілітації у Олександрії. Нині їх там п’ятеро. Історія кожного - сумна.

До прикладу, хлопчик ромської національності чекає на всиновлювачів або ж батьків, якщо ті вирішать його шукати. Про це повідомив начальник служби і справах дітей Андрій Міщеня.

«У нас так з дитиною ромської національності, за якою до цього часу ніхто не прийшов. Дитину доставили в лікарню, за одною дитиною прийшли батьки, забрали, а одна дитина на сьогоднішній день вже йде на всиновлення, - каже Андрій Міщеня. - Ми встановили за допомогою медиків вік дитини, встановили ім’я. Вже пройшло близько півроку. Вже було оголошення у поліції, по всіх «сводках», ніхто дитину не розшукує».

За нашою інформацією, дитину знайшли правоохоронці та передали медикам - її лікували. Родичів хлопчика знайти не вдалось. Наразі вирішують питання про його всиновлення.

Головне фото - ілюстративне. 

Читайте також