У Рівному зупинили нелегального таксиста з фальшивими документами

кадр з відео

За підозрою в нелегальному таксуванні копи на Гагаріна зупинили "Опель". 
На місце викликали працівників Укртрансбезпеки. Останнім патрульні повідомили, що на даху авто стояла фішка "таксі", яку водій після зупинки одразу зняв. Спілкуватися з журналістами UA: Рівне кермувальник "Опеля" відмовився.

– Водій не визнає, що він перевозив пасажирів, хоча з камери відеоспостереження і з інших джерел було відомо, що пасажири в цьому транспортному засобі знаходилися. Під час перевірки встановили, що у водія не було на це відповідних дозвільних документів, не було ліцензії на даний вид діяльності і він не був зареєстрований як суб'єкт господарської діяльності у встановленому порядку. Працівникам управління був складений адмінпротокол за ст.164, який буде направлений до суду. На водія може бути винесена штрафна санкція у розмірі від 17-ти до 30-ти тисяч гривень, – прокоментував заступник начальника відділу Укртрансбезпеки в області Анатолій Мандзій. 

Також під час перевірки документів на автомобіль "Опель" патрульні поліцейські виявили, що номер кузова не співпадає з номером, вказаним в реєстраційних документах. На місце прибула слідчо-оперативна група Рівненського відділу поліції. Після огляду, машину доставили на штрафмайданчик.

Читайте також