У Рівному з`явиться нагрудний знак та іменний годинник міського голови

Фото - відкриті джерела

У Рівному невдовзі з'явиться нагрудний знак «Відзнака міського голови» та цінний подарунок «Іменний годинник міського голови». Проєкт рішення виконавчого комітету про затвердження положень про це з'явився на сайті міськради. 

Так, нагрудний знак «Відзнака міського голови» вручатимуть за високі особисті заслуги у реалізації програм соціально-економічного та культурного розвитку Рівненської міської територіальної громади, захист прав і свобод громадян, активну міжнародну, миротворчу, благодійну, гуманістичну, громадську та управлінську діяльність.

Іменний годинник міського голови вручатимуть за вагомий внесок у будь-яку сферу життєдіяльності громади, активну благодійну, миротворчу, громадсько-політичну діяльність, або за разовий вчинок, який сприяв підняттю престижу Рівненської міської територіальної громади на державному та міжнародному рівнях. 

Ці відзнаки можуть отримати не лише мешканці Рівного, але й жителі інших регіонів, які трудяться на благо територіальної громади Рівного. 

Висунути кандидатуру зможе трудовий колектив, підприємство, установа та організація, військові частини, громадські організації, творчі спілки, релігійні громади тощо. Самовисування для нагородження не розглядаються.

До слова, нині у Рівному є відзнаки "Почесний громадянин міста" та "За заслуги перед містом". 

 

Читайте також