У Рівному з`явився новий сервіс доставки товарів додому

У Рівному з’явився новий сервіс доставки товарів від продавця до покупця. За словами організаторів - це авторський проект, який об’єднує водіїв, кур’єрів на своїх велосипедах і піших кур’єрів з метою доставки товарів безпосередньо від постачальника  до замовника. Ініціатором проекту є Роман Гайдайчук.

Організатор зазначає, що у зв’язку з тим, що таких сервісів на Західній Україні, та, зокрема, у Рівному - нема, тому виникла така ідея. Сервіс  співпрацює із представниками «Велмарта», «Епіцентра», «Метро», «Торби» і з людьми, які раніше продавали на базарах.

«Ми знаємо, що зараз продукцію на базарі виставляти нема можливості. Проте у них склади повні товарів. Тому ми вирішили імпровізувати і допомогти рівнянам з доставкою продукції додому. Зараз, щоб купити товар, потрібно простояти в черзі багато часу», - коментує один із представників сервісу.

Замовлення приймаються у телефонному режимі. Менеджери з продажів отримують замовлення, передають їх постачальнику, який готує товар, після чого кур’єр забирає його  і відвозить до замовника. Організація працює з будь-яким типом товарів: продукти, медикаменти, дитячі товари, канцтовари, господарські товари, побутова хімія, квіти та інше.На сайті зазначено, що транспорт спростерилізований, а кур'єри користуються дезіфікаторами. 

Доставка будь-якого товару вартує 75 гривень і плюс комісія за покупку. Але наразі, поки сервіс розвивається, то комісія не враховується. Сервіс працює лише по місту Рівному, на область і район послуга не розповсюджується. У штаті вже 20 кур’єрів.

Контакти та сторінки у соціальних мережах сервісу:

https://taplink.cc/ya_vezu
https://www.instagram.com/ya_vezu/
https://www.facebook.com/yavezu.ua/

 +380682249644

Нагадаємо, раніше ми публікували інформацію про доставки у Рівному - Доставка у Рівному: що можуть привезти додому?

Читайте також