У Рівному з`явився ще один ліцензований приватний дитсадок

У Рівному з'явився ще один приватний заклад дошкільної освіти, який отримав ліцензію на здійснення освітньої діяльності. Це – «Щасливчик» на вулиці Чорновола, 91Д. Про це повідомив начальник міського управління освіти Богдан Турович.

За його словами, батьки вихованців цього садка зможуть скористатись Порядком забезпечення здобуття мешканцями Рівненської міської територіальної громади дошкільної освіти в приватних закладах і отримати компенсацію з місцевого бюджету частини вартості послуг.

«То ж для всіх це зручно - батькам не потрібно наймати няню чи шукати інші варіанти догляду за дитиною поки вони на роботі, а за послуги приватного садка вони сплачують не повну суму, а за мінусом компенсації з міського бюджету. Місця у комунальних садочках об’єктивно на всіх не вистачає. А завдяки частковій компенсації послуг приватних садків, більше батьків має змогу користуватися ними і бути впевненими, що їхня дитина доглянута протягом дня. Додатковий плюс - стимулювання відкриття нових приватних садків, а це нові робочі місця та здорова конкуренція на цьому ринку, що врешті призведе до більш якісних послуг приватних дошкільних закладів», - зазначив Богдан Турович.

Нагадаємо, це вже другий ліцензований дитячий садок у Рівному в ЖК «На Щасливому». Декілька років тому тут відкрили BABYLAND.

Читайте також