У Сарнах борються з любителями паркуватися на газонах

У Сарнах мешканці приватних будинків знайшли спосіб боротьби з водіями, які звикли паркуватися на газонах. Навколо своїх домоволодінь люди розкладають каміння. Однак далеко не всім містянам такі методи припали до душі.

На адресу КУ "Інспекція з благоустрою" Сарненської міської ради неодноразово надходили скарги від мешканців міста стосовно того, що поблизу приватних будинків біля паркану власники на території загального користування розкладають каміння, яке завдає незручностей переважно у темну пору доби, а також може призвести до травмування людей та механічних пошкоджень автотранспорту.

Для недопущення наведених ситуацій інспекторами з благоустрою здійснюється перевірка вулиць міста переважно приватного сектору. Під час виявлення порушень власнику домоволодіння надається попередження, щоб самовільно прибрав перепону. У разі не виконання вимог зазначених інспекторами перепону приберуть працівники комунальних підприємств, а на власника (порушника) буде складено протокол за статтею 152 КУпАП.

Про це інформує Сарненська міська рада.

Читайте також