У Сарнах ветеран отримав грант від держави і відкрив прокат електросамокатів

У Сарнах місцевий мешканець та ветеран війни отримав грант на бізнес від держави та відкрив прокат електросамокатів.

Про це повідомляють у Сарненській міській раді.

Павло Теремок, демобілізований військовослужбовець ЗСУ, розпочав новий етап свого життя після повернення зі служби. Скориставшись державною підтримкою для ветеранів, він відкрив прокат електросамокатів у рідному місті Сарни. Павло звернувся до центру зайнятості, де йому запропонували отримати грант на відкриття власної справи. Після написання бізнес-плану та його погодження, він отримав 250 тисяч гривень державного гранту, за які придбав 6 електросамокатів. Ще 6 він придбав за власний кошт, що дозволило йому створити повноцінний сервіс оренди електросамокатів у місті.

Цей сервіс надає можливість жителям міста швидко і зручно добиратися до роботи, вокзалів чи інших важливих місць, не чекаючи на маршрутки. Діти також із задоволенням використовують електросамокати для прогулянок у скверах міста.

Для зручності користувачів було визначено місця для стоянки та розроблено спеціальну програму для оренди самокатів. Тепер мешканці Сарн можуть легко знайти та орендувати самокат через мобільний додаток, що робить процес максимально простим та швидким.

Павло не зупиняється на досягнутому і вже працює над розширенням можливих маршрутів. Він планує зробити оренду самокатів ще більш доступною та зручною для мешканців міста. Сьогодні заступниця голови Сарненської райдержадміністрації Руслана Савчук зустрілась із підприємцем та поспілкувалась про шлях до реалізації проєкту, проблеми чи труднощі, які виникають у процесі організації. Адже ініціатива Павла Теремка не лише сприяє розвитку місцевого бізнесу, але й робить місто Сарни сучаснішим та зручнішим для життя.