У Сарнах зловмисник напав на продавчиню та відібрав гроші

Фото - ілюстративне / відкриті джерела

22 лютого ввечері до поліції звернулася 34-річна сарненчанка і повідомила, що в магазині на одній із вулиць райцентру на неї напав невідомий чоловік та забрав гроші. Про це інформує відділ комунікації поліції Рівненщини.

Поліцейські встановили, що у приміщення торгового закладу зайшов ніби то покупець, щось запитав, та, відволікши продавчиню, розпилив їй сльозогінний газ в обличчя. Після цього заволодів грошовими коштами із каси в сумі орієнтовно тисяча гривень та зник у невідомому напрямку. 

У результаті проведених заходів оперативники та слідчі Сарненського районного відділу поліції зібрали докази, які вказують на те, що 26-річний житель Сарн може бути причетним до скоєного злочину. 

Усі обставини події встановлюють слідчі Сарненського районного відділення поліції у рамках досудового розслідування, розпочатого за частиною 1 статті 187 Кримінального кодексу України. 

Наразі у кримінальному провадженні призначено ряд експертиз, за результатами яких буде вирішуватися питання про повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Читайте також