У селах Рівненщини ремонтують дороги (ФОТО)

http://www.rv.gov.ua

Замість багнюки та ям все більше нового дорожнього полотна з’являється на Рівненщині.

Позитивні дорожні зміни вже відчули жителі сіл Дюксин Костопільського району, Новоселівка Млинівського та Корнин Рівненського району, там нещодавно завершився капітальний ремонт.

Як зазначає голова Корнинської сільради Роман Горбатюк-Василейко, дорога по вулиці Шевченка для села є важливою, бо від неї відгалужуються інші сільські шляхи, до того ж там знаходиться церква. Люди чекали сучасного покриття більш ніж 20 років, а до цього самостійно засипали ями піском і щебенем.

Про дорогу в селі Новоселіка голова Млинівської ОТГ Дмитро Левицький розповідає: «Це і дорогою важко було назвати –  не можна було проїхати і возом. А подекуди люди вже обсадили її городиною. Буряки поросли». 

Також будівельники активно працюють і на інших об’єктах.

Зокрема, добігають кінця роботи у селищі Межиріч на Острожчині. Там по вулиці Князів Острозьких вперше буде дорога. В селищі Велика Омеляна Рівненського району вже завершили влаштування щебеневого покриття. Тривають роботи і на двох об’єктах Зарічного.

«У селищі Новини Млинівського району тривають підготовчі роботи з капітального ремонту вулиці Молодіжна. У Радивилові вже роблять геодезичну розбивку та планування основи по вулиці Залізняка» коментує перший заступник голови Рівненської ОДА Віталій Ундір, який проінспектував хід будівництва місцевих доріг.

Нагадаємо, цьогоріч Державний дорожній фонд вперше передав в обласне підпорядкування місцеві дороги. Відповідно було виділено кошти на будівництво і реконструкцію автошляхів місцевого значення, ремонт вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах області та на експлуатацію та утримання дорожного полотна. Раніше цими питаннями займалась Служба автомобільних доріг.

За інформацією прес-служби Рівненської ОДА

Читайте також