У селищі біля Рівного відбудеться кінофестиваль

У Квасилові вперше відбудеться кінофестиваль

У ніч з 29 на 30 червня цього року Квасилів приєднається до багатьох десятків міст і сіл України, в яких відбудеться кінофестиваль «Відкрита ніч. Дубль 22». У рамках дійства з 22 години вечора аж до 4 ранку кіномани насолоджуватимуться найновішими стрічками вітчизняного виробництва.

За словами організатора проведення фестивалю в Квасилові, голови правління громадської організації «Новий Квасилів» Павла Дутка, кінематографічні події подібного рівня у селищі ніколи раніше не проводилися:

- Багатьом квасилівчанамдуже сподобалися сімейні покази мультфільмів під відкритим небом, які ми організовували впродовж двох минулих років. Але вже тоді чимало мешканців селища говорили, що цікаво було б переглянути в подібному форматі і художні фільми для більш дорослої аудиторії. Саме тоді в мене і з’явилася ідея долучитися до фестивалю «Відкрита ніч. Дубль 22». Днями отримав підтвердження від наших київських друзів, тож вже найближчим часом розпочнемо підготовку. Я і моя команда хочемо, щоб фестиваль став справжнім святом для Квасилова та його мешканців. Звісно, про дітей ми також не забуватимемо, тож варто очікувати і на вже традиційний сімейний перегляд мультфільмів, який настільки сподобався дітям та їх батькам.

Як відомо, основним майданчиком фестивалю стане Арт-причал у Києві, а паралельні покази та трансляції пройдуть по більше ніж 80-ти локаціях по Україні та за кордоном.

«Відкрита ніч» – фестиваль, покликаний щоразу відкривати нові українські імена у галузі кінематографу та телевізійного виробництва. 22 рік поспіль справжні кіномани збираються наприкінці червня просто неба, щоб долучитись до останніх новинок, підтримати одне одного та похвалитися фільмами врожаю останнього року.

Прес-служба громадської організації «Новий Квасилів»,

098-849-43-86.

Читайте також