У селищі на Рівненщині водій легковика збив електроопору і залишив людей без світла: момент ДТП (ВІДЕО)

Уночі в селищі Смига на Дубенщині сталась автотранспортна пригода - водій легковика збив електроопору. У результаті цього частина населеного пункту була без світла майже до опівдня наступного дня, поки енергетики відновлювали пошкоджену електроопору та електролінії.

Повідомлення про це на спецлінію 102 надійшло від диспетчера РЕМ 10 січня о 9-тій ранку.

Поліцейські офіцери Смизької територіальної громади, що на Дубенщині, за результатами проведеної першочергової перевірки з’ясували, що пошкодження зумовлені дорожньо-транспортною пригодою.

Винуватця аварії встановили за допомогою камер відеоспостереження. З'ясували, що це 35-річний житель міста Кременець Тернопільської області. Вчинив ДТП він на авто «Seat Leon», яке вже й встиг доставити та станцію для ремонту. 

Як пояснив поліцейським, не врахував стан дорожнього покриття, не впорався із керуванням через що і врізався та зніс електроопору. Натомість місце ДТП залишив тому, що раніше у таку стресову ситуацію не потрапляв. 

На правопорушника склали чотири адмінпротоколи за статтями 124,122-4 та частиною 1 статті 139 КУпАП, які скеровані на розгляд суду. Крім того, на жителя Тернопільщини винесли постанову за частиною 1 статті 126 КУпАП, відповідно до якої накладено штраф у розмірі 425 гривень, оскільки чоловік не пред’явив посвідчення водія. 

 

Читайте також