У ще одному селі на Рівненщині тепер є електроенергія (ФОТО)

«Рівнеобленерго» почало подавати напругу мешканцям вулиць Молодіжної, Ювілейної, Вишневої у селищі Томашгород Рокитнівського району, після того, як фахівці облаштували контур заземлення повітряної мережі та трансформаторної підстанції.

Питання електрифікації масиву селищна рада Томашгорода намагалася вирішити з 2008 року. Кілька років тому звернулася до підрядника, що мав збудувати електромережу. Але процес зрушив з місця лише цьогоріч. Наприкінці лютого 2018 року на місці будівництва побували фахівці Рокитнівського РЕМ. Енергетики відзначили недоліки, які мало усунути ТОВ «Теплобуд», замовником послуг якого є Томашгородська селищна рада.

Зокрема, це необхідність облаштування контуру заземлення, що є запорукою безпечної експлуатації електромереж та збереження життя та здоров’я споживачів.

Врешті-решт, щоб питання знову не розтягнулося на роки, монтаж контуру заземлення здійснили фахівці «Рівнеобленерго». Отримувати надійне електропостачання відтепер зможуть 45 власників земельних ділянок та новобудов (після укладання договорів з «Рівнеобленерго»).

Читайте також