У шістьох селах на Рівненщині на день відключать газ

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

Здолбунівське відділення АТ «Рівнегаз» повідомляє, що 9 вересня цього року з 9 год буде припинено газопостачання у селах: Новомильськ, Степанівка, Мар’янівка, Копитків та Івачків, а також у с. Здовбиця по вулицях Четверта, Бузина, Сагайдачного, Приймацька, Л. Українки, Шосова (частина), Куток, Грушевського, Перша, Набережна, Друга, Садова, Січових Стрільців, Лісова, Дорошенка, Кн. Острозьких, Глинська.

Це пов'язано із з ремонтними роботами на газопроводі високого тиску. Відразу після закінчення робіт - газопостачання відновлять.

Споживачів природного газу просять на період виконання робіт перекрити крани на опусках перед приладами газоспоживаючого обладнання. Перед початком користування газовими приладами попередньо відчинити квартирку чи фрамугу в приміщенні, де встановлене газове обладнання та провітрити його не менше 10 хв.

При виявленні запаху газу негайно перекрийте крани перед газовим обладнанням, організуйте провітрювання приміщень та повідомте аварійно-диспетчерську службу за номером 104.

Читайте також