У школах і садочках Рівного впроваджуватимуть заходи з енергоефективності

У Рівному в управлінні з питань стратегічного розвитку та інвестицій вчора, 4 листопада, розпочалась робота щодо підготовки до реалізації проєкту НЕФКО-3 «Впровадження енергозбереження в закладах та установах, що належать до комунальної власності м. Рівне». Вона триватиме три дні і завершиться завтра, 6 листопада.

Учора, у перший день робочої зустрічі взяли участь представники компаній НЕФКО, Свеко та Гарде, міський голова Рівного Володимир Хомко, представники структурних підрозділів виконавчого комітету Рівненської міської ради, які залучені до підготовки проєкту НЕФКО-3 (управління освіти, управління капітального будівництва, управління бюджету і фінансів), а також ПрАТ «Еско-Рівне» та КП «Міськсвітло».

Основними питаннями, що були обговорені під час зустрічі стали заходи з енергоефективності, які планується впровадити в школах та дошкільних закладах освіти міста. Також обговорили основні фінансові аспекти проєкту, такі, як загальна вартість інвестицій, термін окупності та загальна економія від впровадження енергоефективних заходів.

Читайте також