«У службі він знайшов себе», - друг дитинства про загиблого бійця з Рівненщини

Під час виконання бойового завдання на Сході 5 серпня загинув дубровичанин Олександр Цибульський.

Товариш полеглого бійця Роман Колюхов залишив на своїй сторінці у Фейсбук пост-спогад про друга.

«Не віриться... Як би хотілося написати спростування цієї новини, звістки, яка прийшла вчора. Вже читав дописи зі співчуттями на сторінці Саші, але думалося, а може це якась помилка? Може, хтось щось наплутав... Та ні... Сухе повідомлення — загинув при виконанні службових обов'язків... 

Саша був моїм другом дитинства, дружили й наші покійні батьки, які колись разом працювали. Тому багато світлих спогадів лишилося з тих далеких часів. Це було в кінці 90-их, на початку 2000-их.  Ми були сусідами, у нас були спільні інтереси й захоплення. А потім трохи підросли та дороги наші розійшлися, спілкуватися стали дуже рідко. 

В якийсь момент життя Саша вирішив, що його місце там. Я слідкував за ним у Фейсбуці й потайки захоплювався його мужністю. У службі він знайшов себе, він цим жив, і було видно, що він цим пишається. Востаннє спілкувались з ним на Різдво — привітали один одного. 

На днях я прочитав пост Саші про те, як мало ми приділяємо часу спілкуванню з рідними. Він писав про свого батька, якого не стало рік тому. Це було лише кілька днів тому, а сьогодні немає вже й Саші, він пішов до тата... Знову Дубровиця буде стояти на колінах... », — йдеться у дописі.

Читайте також