У тренді - "голі" нігті: чому всі відмовляються від гель-лаку

У 2021 році модні тенденції тяжіють до спрощення. Це прослідковується і в трендах манікюру. Стильними цієї весни вважають "голі" нігті. Такий нюдовий манікюр витісняє моду на покриття гель-лаком. 

Українські модниці не один сезон ходили із яскравими чи пастельними кольорами на нігтях. Майстри з манікюру покрили тисячі нігтів гель-лаком усіх відтінків радуги. Однак такі барвисті нігтики у  році поступаються натуральному японському манікюру.

Такий манікюр базується на простоті та максимальному природному вигляді нігтів. Акцент роблять на догляді та здоров'ї нігтьової пластини.

Японський манікюр допускає покриття глянцевими прозорими та нюдовими лаками. Важлива форма нігтиків та доглянутість шкіри пальців.

Такий манікюр дозволить пікреслити природну красу нігтів та мінімізувати яскраві акценти у щоденних образах.

Такі тренди спрощують життя жінок, адже не потрібно щомісяця записуватись на корекцію покриття та по кілька годин сидіти кабінета майстрів з манікюру. Крім того, під час пандемії карантинні обмеження, які стосуються салонів краси, обмежують можливість коригувати гелеве покриття. Це приводить до того, що красуні зпилюють гель-лак самотужки і пошкоджуюють свої нігті. Лікувати та відновлювати їх після таких "процедур"  - дорога та довго.

Читайте також