У центрі Рівного нетверезі молодики влаштували бійку: подробиці інциденту

фото - ілюстративне/відкриті джерела

Напередодні ввечері, близько 22-ої години, на майдані Незалежності у Рівному, виник словесний конфлікт між чотирма молодиками, який згодом переріс у штовханину та бійку. На місце виїжджали патрульні, а також екіпаж поліцейських роти тактико-оперативного реагування.

Речниця патрульної поліції Рівненщини Наталія Воєвода розповіла, що учасникам бійки від 18 до 20 років. Одному з молодиків, 2003 року народження, знадобилася медична допомога. Хлопець заявив, що йому нанесли тілесні ушкодження біля пам’ятника Тарасу Шевченку. Після надання медичної допомоги потерпілого відпустили.

– Всіх учасників бійки освідували. За зовнішніми ознаками, вони знаходилися у стані сп’яніння. У них відібрали заяви і пояснення. Учасники бійки писали зустрічні заяви один на одного. Всі обставини, хто винен, будуть встановлювати у міськвідділку поліції, – повідомили Наталія Воєвода.

На одного з чоловіків патрульні поліцейські склали протоколи за ст.173 (хуліганські дії) і за ч.3 ст.178 (двічі протягом року піддавався адміністративному стягненню за розпивання спиртних напоїв або знаходження у стані сп’яніння в громадському місці). Під час спілкування з патрульними молодик поводив себе неадекватно.

Відео - Rivne_1283

Читайте також