У центрі Рівного скоро з'явиться ще одна дорога

У центрі Рівного міська рада має намір прокласти ще одну дорогу. Щоправда, вона має бути односторонньою та сполучатиме вулицю Петлюри і вулицю Сагайдачного. Проїзд планують облаштувати повз приміщення кафе "Бочка". Про це повідомив міський голова Рівного Володимир Хомко.

Також він зазначив, що ту частину землі площею у 52 кв.м просила у міста Рівненська торгово-промислова палата, яка хотіла збудувати там гараж. Проте міська рада відмовила їй у цьому саме тому, що вбачають більш доцільним використати ту ділянку під дорогу.

- Біля ринку та на вулиці Симона Петлюри — дуже велике скупчення автомобілів, яке створює «тягучку» та затори у місті. Тому плануємо зробити односторонній за’їзд із вулиці Симона Петлюри на вулицю Сагайдачного. Зробити це зараз заважає кафе «Бочка». Із власником цього закладу через це тривають постійні переговори. Але думаю, нам вдасться переконати його, щоб трохи посунути кафе, - зазначив Володимир Хомко.

До слова, другий односторонній виїзд буде зроблений завдяки продовженню вулиці Ніколауса Арндта, що, на думку міської влади, дозволить покращити транспортну ситуацію в Рівному.

Читайте також