У Вараші під час змагань з триатлону зібрали понад 30 тисяч гривень для ЗСУ

У спортивних спорудах РАЕС відбулись змагання з триатлону, в яких взяли участь більше 70 учасників з різних міст України. Кошти, зібрані під час заходу, спрямують на підтримку ЗСУ.

У підсумку благодійний триатлон у закритих приміщеннях зібрав більш як 32 тисячі гривень, які будуть скеровані на потреби військових.

Про це повідомляє пресслужба РАЕС.

Спортивний захід проводиться четвертий рік поспіль. Уже вдруге триатлон став благодійним, адже кожен учасник задонатив кошти, які будуть передані на потреби ЗСУ. За традицією івент проходив впродовж двох днів на спортивних об’єктах Рівненської АЕС: у плавбасейні «Енергетик», залі важкої атлетики та на доріжці поруч стадіону спорткомплексу «Ізотоп».

Учасниками цьогорічної події стали близько 70 спортсменів та аматорів з різних куточків України, зокрема з Рівного, Вараша, Дубно, Зарічного, Володимирця, Томашгорода, Луцька, Ковеля, Києва та Чернівців. Серед них – 24 працівники Рівненської АЕС.

Триатлон передбачав 10 км велозаїзду на інтерактивних велотренажерах, 375 м плавання та 2,5 км бігу з відпочинком після кожного етапу.

У підсумку напружених змагань визначено переможців в абсолютній першості серед чоловіків та жінок за різними віковими категоріями (в/к). В абсолюті перемогу серед чоловіків завоював Олексій Астаф’єв (представник однієї з військових частин Нацгвардії), який також показав найкращі результати на усіх етапах змагань. У абсолюті серед жінок золото другий рік поспіль виборола Ольга Корець (м. Луцьк).

У в/к «18-29» перші місця посіли Назар Патійчук (м. Вараш) та Дар’я Литовченко (м. Київ); у в/к «30-39» - Сергій Манько (м. Рівне) і Юлія Дубровіна (м. Київ); у в/к «40-49» - Валентин Черняк (м. Луцьк) та Жанна Бадаліс (м. Дубно); у в/к «50+» - Сергій Церольчук (м. Дубно) та Наталія Харечко (м. Вараш).

Читайте також