У "Вересі" пояснили, чому матч із "Шахтарем" перенесли до Львова

У рівненському "Вересі" пояснили ситуацію зі зміною формату проведення матчу із "Шахтарем". 

Нагадаємо, матч 12-го туру проти донеччан "червоно-чорні" мали провести у середу, 9 листопада, на стадіоні "Авангард" у Рівному.

Проте, як пояснюють у клубі, зважаючи на знаковий статус гри та бажання зіграти з учасниками цьогорічної Ліги чемпіонів перед очима власних вболівальників, було прийнято рішення про зміну господаря саме цієї зустрічі.

- Ми всі знаємо і розуміємо, як сильно хочуть рівненські вболівальники побачити суперника ТОП-рівня на оновленому Авангарді. Шахтар - це бренд європейського, навіть світового рівня. З урахуванням всіх факторів, ми звернулися до обласної військової адміністрації з проханням дозволити проведення матчу із глядачами у кількості, відповідній до місць у доступних бомбосховищах поруч зі стадіоном.

В свою чергу, видання даного дозволу було делеговано Рівненській міськраді. Впевнені, що як депутати, так і голова Олександр Третяк також з радістю привітали би Шахтар на Авангарді прямо зараз, але наразі рішення про надання відповідного дозволу не ухвалено, і через бюрократичні процедури ми ніяким чином не можемо пришвидшити цей процес. Втім, робота в цьому напрямку ведеться, і, цілком ймовірно, що ми зможемо вирішити питання допуску вболівальників на трибуни вже до матчу проти київського Динамо. Окремо дякуємо УПЛ за розуміння нашої ситуації.

Верес робить все можливе для того, щоб рівненські вболівальники все ж якомога швидше потрапили на трибуни та підтримали команду, яка грає в першу чергу для них, демонструючи хороші результати. А уже навесні, у 27-му турі у Рівне завітає Шахтар. Віримо в ЗСУ, - розповів гендиректор "Вереса" Антон Назарук. 

Таким чином, матч 12-го туру УПЛ між Шахтарем і Вересом відбудеться 9 листопада у Львові на місцевій Арені Львів. Початок зустрічі о 15:00.

Читайте також