У вівторок у Рівному виконком збереться за засідання

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

16 лютого 2021 року о 14:30 в конференц-залі за адресою: вул. Поштова, 2 (четвертий поверх) відбудеться чергове засідання виконавчого комітету Рівненської міської ради.

Порядок денний засідання

  • Про виконання бюджету міста Рівного за 2020 рік. Доповідає: Шульга Віктор Олексійович, начальник управління бюджету і фінансів.
  • Про хід виконання у 2020 році Інвестиційної програми міста Рівного на 2017 – 2020 роки. Доповідає: Басюк Михайло Володимирович, начальник управління з питань стратегічного розвитку та інвестицій.
  • Про роботу служби у справах дітей щодо соціально-правового захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Доповідає: Перетятко Світлана Миколаївна, заступник начальника служби у справах дітей.
  • Про заходи запобігання поширенню грипу та гострих респіраторних захворювань в м. Рівному. Доповідає: Іськів Віктор Ігорович, начальник управління охорони здоров’я.
  • Про стан роботи зі зверненнями громадян в управлінні транспорту і зв’язку. Доповідає: Царук Дмитро Вікторович, в.о. начальника управління транспорту і зв’язку. Співдоповідає: Гіль Ангеліна Сергіївна, начальник відділу звернень громадян.
  • Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Рівненської міської ради від 08.09.2020 № 82 «Про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, постачання, послугу з постачання теплової енергії ПрАТ «ЕСКО-РІВНЕ» та про зміну розміру нарахувань». Доповідає: Глазкова Наталія Олександрівна, начальник відділу тарифної політики управління економіки міста. Співдоповідає: Корж Микола Миколайович, голова правління ПрАТ «ЕСКО-РІВНЕ».
  • Про організацію роботи ярмарку. Доповідає: Остапенко Ігор Миколайович, начальник управління торгівлі, громадського харчування та побутового обслуговування.
  • Про внесення  змін  у перелік нерухомого майна, що є комунальною власністю територіальної громади м. Рівного в особі Рівненської міської ради. Доповідає: Поліщук Наталія Вячеславівна, начальник управління комунальною власністю.
  • Про затвердження складу громадської комісії з житлових питань. Доповідає: Марщівська Наталія Володимирівна, начальник відділу обліку та розподілу житла.
  • Про виділення матеріально-технічних засобів з місцевого матеріального резерву для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій. Доповідає: Пилипчук Володимир Олександрович, начальник управління житлово-комунального господарства.
  • Про затвердження складу адміністративної комісії. Доповідає: Пилипчук Володимир Олександрович, начальник управління житлово-комунального господарства.
  • Різне.
  1.  Інформація на виконання протокольного доручення виконавчого комітету Рівненської міської ради 26.01.2021 щодо законності підключення автокав’ярень до електромереж на території міста. Інформує: Пилипчук Володимир Олександрович, начальник управління житлово-комунального господарства, Черноморець  Іван Володимирович, директор КП «Міськсвітло».
  2. Інформація на виконання протокольного доручення виконавчого комітету Рівненської міської ради 26.01.2021 щодо розміщення на зупинках автотранспорту контактної інформації Відділу звернень громадян та Управління транспорту і зв’язку Інформує: Царук Дмитро Вікторович, в.о. начальника управління транспорту і зв’язку

Пряма трансляція засідання буде доступна на каналах прямих трансляцій Рівненської міської ради та її виконавчого комітету - http://rivnerada.gov.ua/portal/view-content/2433

Читайте також