У яких школах Рівного працівники неохоче вакцинуються?

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

Учора в обласній адміністрації відбувся брифінг стосовно впровадження на теренах краю жовтого рівня епідеміологічної небезпеки.

З основних обмежень – перехід закладів освіти, в яких невакциновано 80% колективу, на дистанційну форму навчання.

Перший заступник голови ОДА Сергій Подолін розповів, що невтішна ситуація із вакцинацією освітян у Рівненській громаді.

Гарно впорались із вакцинацією у таких школах обласного центру: №1, 6, 13, 17, 18, 19, "Престиж" та "Гармонія".

Водночас посадовець назвав заклади, де ситуація навпаки - незадовільна. До таких він відніс школи №2, 11, 23, 26, 27, 28, Рівненську гуманітарну гімназію та Навчально-виховний комплекс у Квасилові.

Сьогодні на ФБ-сторінці міського голови Рівного з'явилась публікація, у якій ідеться про те, що до 16.00 є шанс підвищити відсоток у кількох навчальних закладах, які знаходяться на межі та не дотягують до 80-ти відсотків.

Учора журналістам Рівне Медіа керівник управління освіти у Рівному Богдан Турович повідомив, що більша частина шкіл міста може перейти на дистанційне навчання. 

Заступник голови ОДА Ігор Тимошенко зазначив, що нині триває засідання Кабінету Міністрів, під час якого вирішать, чи буде закриття шкіл чи переведення на дистанційну форму навчання.

Понад 80% працівників вакциновані у дитячих садках № 8,16,17,31 і 37 Рівного.

ОНОВЛЕНО: Станом на 15 годину 22 вересня маємо у громаді 15 навчальних закладів, де більше 80 відсотків вакцинованого персоналу. Це ЗОШ 1, 2, 6, 11, 12, 13, 16,17,18,19, 20, 24, гімназія "Гармонія", ліцеї "Престиж", РЕПЛ.

Важливо, з наступного дня, коли заклад матиме відсоток вакцинованих працівників більше 80 відсотків, наступного дня навчальний заклад відновлює роботу.

Читайте також