У закладах Клеваня перевірили дотримання карантинних вимог

На Рівненщині продовжують перевіряти, як у громадах дотримуються карантинних норм в умовах «червоної» зони.

Сьогодні рейдова група перевірила ситуацію в селищі Клевань. Поліцейські разом з представниками місцевої та обласної влади навідались у торговельний центр, медзаклад та ЦНАП та перевірили наявність COVID-сертифікатів та чи не порушені карантинні норми.

Рейд провели в Клеванській лікарні імені Михайла Вервеги, яка стала однією із перших «ковідних» в області.Зараз тут лікуються 129 пацієнтів із коронавірусом, серед них є і «важкі». Серед тих, хто потрапив у реанімацію - жодного вакцинованого. 

Проблем із сертифікатами у працівників та відвідувачів торговельного закладу не було. Але в декого документ не підвантажувався в "Дії". 

Із понеділка усім вакцинованим згенерувати COVID-сертифікат допомагатимуть працівники місцевого ЦНАПу.

«У Клевані – свідомі мешканці. Значних порушень ми не виявили. Були випадки, що люди вакцинувалися, однак самостійно не сформували сертифікат у застосунку «Дія». Власне, ми допомагали вирішити їм це питання, - прокоментувала заступниця голови ОДА з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Іванна Смачило. – Також ми домовилися, що вже з понеділка у ЦНАПі буде облаштоване робоче місце, де вакцинованим жителям Клеваня допомагатимуть згенерувати і, за потреби, роздрукувати сертифікат».

 

Читайте також