У Здолбунові чиновник напав на хлопців, котрі продавали лепеху, та втратив посаду

У Здолбунові чиновник напав на хлопців, які продавали лепеху. Йому не сподобалось те, що підлітки торгували у невстановленому місці. 

Про це повідомляють у соцмережах. 

Зокрема на оприлюдненому відео видно як чоловік хапав підлітків за шию та погрожував їм, що викличе поліцейських. За неповнолітніх заступились перехожі  Зрештою хлопці все ж перейшли подалі від місця продажу. 

Згодом з'ясувалось, що це був начальник відділу з питань комунального господарства, благоустрою та екології Здолбунівської міської ради Петро Горошко. 

На скандальне відео відреагував також міський голова Здолбунова Владислав Сухляк. 

- Позиція Здолбунівської міської ради і моя власна позиція як Здолбунівського міського голови є чіткою й безкомпромісною: така поведінка посадової особи органу місцевого самоврядування – неприпустима. Будь-які зауваження та претензії мають висловлюватися винятково у коректній формі та без порушення норм етики поведінки і людських взаємин, - зазначає він. 

За його словами, Петро Горошко звільнився зі Здолбунівської міськради за згодою сторін.

- Наголошую: ми живемо у цивілізованому суспільстві! І жодні обставини не є виправданням для порушень норм цивілізованого спілкування. Тим паче якщо йдеться про спілкування з неповнолітніми дітьми, - додав міський голова

Читайте також