У Здолбунові чоловік "обчистив" магазин та секонд-хенд, а згодом втікав від поліції

Фото - Нацполіція

Вчора вночі на вулиці Чубинського у Здолбунові місцевий житель повідомив до поліції про ймовірне скоєння крадіжки з магазину на першому поверсі. Чоловік почув підозрілі звуки та помітив пошкоджене вікно. Про це інформує відділ комунікації поліції Рівненщини.

Правоохоронці прибули на місце та зафіксували факт крадіжки. З місцевого магазину невідомий викрав 800 гривень, мобільний телефон та блок цигарок.

Невдовзі поліцейські побачили двох чоловіків, які запимітивши копів, сіли в автомобіль "BMW X5" та почали втікати. Доїхавши до поля водій-втікач не зміг продовжити рух. Двоє пасажирів розбіглися в сторони, а кермувальника затримали правоохоронці.

У салоні автомобіля поліцейські виявили викрадене майно. З'ясувалося, що того ж дня злодій скоїв крадіжку годинника та 500 гривень з секонд-хенду.

27-річного підозрюваного, який є уродженцем Луцька, затримали. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру. За скоєне чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 4 до 6 років.

Правоохоронці встановлюють особи інших двох осіб, які знаходилися в автомобілі.

Читайте також