У Здолбунові пройде міжнародний фестиваль повітряних зміїв та літальних апаратів

фото ілюстративне

У Здолбунові пройде міжнародний литовсько-український фестиваль «AirFair» повітряних зміїв та літальних апаратів.

Голова Здолбунівської районної ради Дацюк О.Є. зустрівся з організаторами міжнародного литовсько-українського фестивалю «AirFair» повітряних зміїв та літальних апаратів, який відбудеться 27 липня в Здолбунові.

Вітаючи організаторів фестивалю, Дацюк Олег Євгенійович відмітив: «Надзвичайно приємним є те, що до обміну досвідом, культурними традиціями та надбаннями залучаються юні мешканці нашого міста та району. Такі події – це, в першу чергу, можливість вивчити іншу країну, її звичаї, обмінятися враженнями. Це заряд колосального позитиву для нашої молоді. Впевнений, ви матимете змогу відчути українську гостинність та залишите теплі враження від свого перебування у нас.» 

Організаторами фестивалю є громадська організація «Стуба» з міста Запішкіс (Литва), молодіжна громадська організація Християнська спілка молоді (YMCA) Здолбунова та МГО YMCA Боярки.

Фестиваль розпочнеться о 15 годині 27 липня 2019 року у міському гідропарку.

Також, у рамках фестивалю, 25-26 липня працюватимуть майстерні з виготовлення повітряних зміїв у приміщенні Здолбунівської районної бібліотеки для дітей та юнацтва.

Здолбунівська районна рада

Читайте також