У Здолбунові жінка вкрала "сніг": злочин зафіксували камери (ВІДЕО)

Фото - Владислав Сухляк, Фейсбук

У місті Здолбунів на Рівненщині невідома жінка вкрала імітацію снігового покриву біля новорічної ялинки. Момент злочину зафіксували камери відеоспостереження. Наразі жінку шукає поліція.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав мер Здолбунова Владислав Сухляк.

Фото - Владислав Сухляк

Інцидент трапився 4 січня о 6:40 на вулиці Грушевського біля новорічної інсталяції. Біля новорічних ялинок і вертепу килимове покриття імітувало сніжний покрив. 

"26 грудня біля новорічних ялинок і вертепу застелили штучне покриття (ковролін), який імітував сніжний покрив. Його подарували нам благодійники. Сьогодні о 6:40 ранку з новорічної локації його було викрадено. От скажіть, як можна назвати такий вчинок?!!! Відеокамера зафіксувала крадійку. Нині цією справою займається поліція. Звертаюся, до всіх жителів Здолбунова, якщо ви були свідками даного факту вандалізму, повідомте про це поліцію або напишіть мені. І взагалі, не будьте байдужими, коли стаєте свідками злочинних дій, повідомляйте про них поліцію і не має значення це крадіжка куща хризантем, чи якийсь інший злочин. Від кожного з нас залежить, наскільки безпечною буде наша Здолбунівська громада", - написав Владислав Сухляк.

Читайте також