Що вирізали з шоу та як заробляють на життя: учасники гурту з Рівного розповіли про виступ на "Співають всі"

Днями гурт "Ліберті" з Рівного брав участь у музикальному шоу "Співають всі" на телеканалі "Україна". Виступ рівнян приголомшив суддів, які оцінили їх спів у 99 балів зі 100. 

Учасників шоу оцінюють відразу сто зірок української естради. 

У ефірі Радіо Трек учасники гурту розповіли про свої враження від шоу та поділились секретами залаштунків.

"Ми зробили те, що хотіли. Ми хотіли подарувати людям радість, донести позитив і показати свою творчість. Позитивні враження в нас від проекту. Ми здобули безцінний досвід", - зазначив вокаліст Павло.

Серед суддей, окрім вокалістів, були також танцівники та відомі блогери. Рівненські співаки кажуть, що із цією концепцією погоджуються, адже артист - це не лише музика, а й танці та розмовний жанр.

"Після виступу до гурту підходили Влад Дарвін, Джері Хейл, Міла Нітіч, Наталя Могилевська. Зокрема, Джері Хейл дуже любить хори і ансамблі. Вона сама колись навчалась у консерваторії", - додає Павло.

Із програми на телеканалі вирізали окремі моменти, про які розповіла учасниця гурту Анна:

"Дещо вирізали з проекту - Джері Хейл пообіцяла нам пісню. З нами хоче зробити колаборацію. Ми чекаємо її, сподіваємося, що це були не пусті слова".

Учасники гурту зазначили, що вони багатогранні у своїй творчості і готові до експериментів. 

На життя співаки заробляють саме вокалом.

"Ми починали працювати разом на ентузіазмі. Ще ніхто не заробляв цим гроші. Пізніше вже пішли замовлення. Нас замовляли як гурт на свята, загальноміські заходи. Виступали за гроші", - коментує Павло.

Однак, за словами вокалістів, попри зайнятість та особисті справи, завжди знаходиться час на репетиції та спільну підготовку. До слова, гурт "Ліберті" складається із випускників Рівненського державного гуманітарного університету (музично-педагогічний факультет).

Читайте також