Учасниця "Холостяка" з Рівненщини після проекту стала стюардесою (ФОТО)

Учора, 29 травня, в ефірі телеканалу СТБ пройшло пост-шоу 10-го сезону відомого романтичного реаліті-проєкту "Холостяк", фінал якого відбувся минулого тижня.

У студії найяскравіші учасниці шоу розповіли, як склалося їхнє життя після проєкту, а також уся країна дізналася, чи продовжуються стосунки головного героя Макса Михайлюка та переможниці Даші Ульянової.

В ефір пост-шоу також запросили 24-річну Аліну Ляшук з міста Корця на Рівненщині. Її глядачі назвали найкудрявішою та наймилішою учасницею цього сезону проєкту. Вона відверто розповіла в ефірі, як склалося її життя після участі в шоу, а також зізналася, чи залишилися в неї почуття до Макса.

Відтак, Аліна зазначила, що у зв'язку із ситуацією в країні декілька місяців вона перебуває вдома на карантині. Проте після завершення знімань проєкту вона встигла реалізувати мрію, яка виникла зовсім нещодавно.

- Я пройшла відбір на роботу стюардесою. Макса можу назвати своїм ідейним надихачем,
– зізналася Аліна.

Почувши це, Максим зазначив, що пройти кастинг на стюардесу досить складно, адже такі дівчата повинні відповідати суворим психологічним критеріям. 

Також Аліна розповіла, чи є в неї романтичні стосунки зараз. Вона зазначила, що її часто запрошують на побачення, проте вона щоразу відмовляється. Дівчина вважає, що не потрібно морочити голову, коли розумієш, що у тебе з цією людиною немає спільного майбутнього. Також вона додала, що в неї немає часу через власну зайнятість будувати якісь стосунки. Втім, під час ефіру було помітно, що дівчина і досі відчуває симпатію до пілота Максима.

Під час пост-шоу ведучий Григорій Решетник запропонував Аліні експеримент - одягнути гарну сукню та обрати з трьох підібраних претендентів одного, з ким вона піде на побачення. До слова, усі три хлопці мають інтерес до Аліни як дівчини, саме тому їй запропонувати вибирати з них.

Аліна довго і скрупульозно розглядала чоловіків, ставила їм певні питання, знайомилася, намагаючись обрати когось з них. Втім, в результаті дівчина заявила, що не обирає жодного з них.

- Вони всі класні, гарні, хороші хлопці. Але зараз я не готова до нових стосунків, та й не маю на це часу. Тому не хочу морочити нікому голову, - зізналася Аліна Ляшук.

Читайте також