Училище з Рівненщини перемогло на міжнародній виставці

https://www.rvosvita.org.ua

У Києві розпочала роботу Десята міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті» та Восьма міжнародна виставка освіти за кордоном «World Edu». Повідомляє сайт Освіта Рівненщини. 

У виставці приймають участь 545 учасників із 25 регіонів України, Чехії, Словаччини, Польщі, США, Болгарії. Зокрема, 82 заклади вищої, фахової передвищої та післядипломної освіти, наукові установи, закордонні заклади освіти та міжнародні освітні агенції; 335 закладів загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти, обласних і міських органів управління освітою; 96 закладів професійної (професійно-технічної) освіти, навчально-методичних (науково-методичних) центрів (кабінетів); 3 виробники та постачальники засобів навчання, проектів, сучасних програм і рішень для сфери освіти та науки, асоціації, фонди, видавництва, освітні портали.

У ході освітнього форуму учасники презентують інноваційні розробки та проекти, педагогічні технології, досвід впровадження інновацій у діяльність закладів освіти, новітні методики як необхідні складові підвищення якості освіти для підготовки фахівців на науково-практичних конференціях, круглих  столах, семінарах, презентаціях, майстер-класах.

Професійно-технічну освіту Рівненщини на виставці представляє ДНЗ «Рівненське вище професійне училище ресторанного сервісу і торгівлі».

Конкурсна робота закладу на тему «Інноваційне освітнє середовище: нові  виклики та сучасні рішення» отримала золоту медаль та диплом.

Читайте також