Учні кількох шкіл Рівного пройдуть безкоштовну діагностику опорно-рухового апарату

Фото з фейсбуку

Міська влада розпочинає співпрацю з реабілітаційно-оздоровчим центром «Атман» у сфері оздоровлення та реабілітації дітей Рівного, які мають патології розвитку опорно-рухового апарату.

Про це інформують у Рівненській міській раді.

У Рівному 21 серпня запрацював сучасний реабілітаційно-оздоровчий центр «Атман», який спеціалізується на захворюваннях опорно-рухового апарату (лікуванні сколіозу, протрузій, остеохондрозу), дитячого церебрального паралічу, нервової системи та обміну речовин, а також супутніх захворювань.

В рамках проекту «Діагноз світового масштабу - ДЦП», який започатковано головним лікарем центру Ярославом Табінським, діти кількох шкіл нашого міста пройдуть безкоштовну діагностику захворювань нервової системи, вроджених та набутих проблем опорно-рухового апарату. Адже раннє виявлення патологій та недопущення їх прогресування, гарантує повноцінне життя дітей та їх успіх в майбутньому.

Переконаний, що наша співпраця може змінити долю багатьох дітей – подарувати їм та їхнім родинам радість щасливого, повноцінного та здорового життя, - зазначив міський голова Олександр Третяк.

Читайте також