Учні спеціалізованих шкіл Рівного отримали посвідчення для безперешкодного проїзду в тролейбусах

Минулого тижня за дорученням секретаря Рівненської міської ради Віктора Шакирзяна на засіданні постійної комісії з питань міського господарства, транспорту, зв'язку та екології підняли болюче питання. Через карантинні обмеження учні закладів "Особлива дитина" та "Пагінець" не могли доїхати до місця навчання. 

Батьки почали бити на сполох, але на їх лист з проханням знайти рішення, чиновники обмежились відпискою і жодних конкретних дій не вжили. 

Після цього батьки звернулись до секретаря Рівненської міської ради Віктора Шакирзяна і вже за декілька днів питання вирішили. Було прийнято рішення про те, що учні спецзакладів зможуть їздити у громадському транспорті у будь-який час, попри карантинні обмеження. 

Для цього виготовили відповідні посвідки, які дітлахам особисто вручив Віктор Шакирзян. 

«Це неймовірні діти – енергійні, талановиті, дуже сонячні. І саме тому для мене дійсно дуже особливі! Я радію нагоді знову поспілкуватися з ними й хоча б трішки проявити турботу про них. Радію, що з керівництвом закладу «Особлива дитина» вже намітили цікаві проєкти на їхню підтримку у майбутньому. Вірю, що зможемо допомогти й «Пагінцю». Розумію, що всіх абсолютно проблем ми одномоментно не вирішимо, але сподіваюся, що разом із рівнянами (за підтримки кожного небайдужого) точно будемо в силі перетворити Рівне на місто приязне і привітне до кожної дитини», – наголосив Віктор Шакирзян.

Читайте також