«Усе, що казали – брехня»: Петро Опанасюк спростовує звинувачення у лікуванні та шахрайстві

Учора, 30 травня, під час прес-конференції у Рівному заявили про існування організації «коло слухачів», що має ознаки секти. Колишні учасники та їх родичі розповіли про шахрайські схеми організації, про її обряди та методи лікування.

Сьогодні ж звинувачення у сектанстві називають брехнею та наклепом. Натомість учасники прес-конференції розповідають про те, що разом вони створили Товариство охорони пам’яток історії та культури Рівненської області.

«Ми створили фільм про Берестечко, займаємося просвітницькою діяльністю. Те, що ми започаткували розкопки у парку Шевченка – це вже є фактом. Те, що вже виграли ґрант – теж факт. Люди підходили і дякували за таку активність нашого товариства. Бачучи це люди допомагали нам. Якщо така діяльність є сектанстською, то дай Боже, щоб такі секти по всій Україні,» - розповів голова Правління Українського товариства охорони пам'яток історії Рівненської області Сергій Лейчук.

Петро Опанасюк, якого вчора колишній учасник «кола слухачів» називав засновником організації, спростовує усе та розповідає, що ніякого майна не забирав, а лікує лише словом. Пропонуємо переглянути відео з коментарем Петра Опанасюка.

 

Читайте також