"Усе в диму": у Запоріжжі через аварію на ТЕС без світла лишилось все місто

У місті Енергодар, що на Запоріжжі, сталася серйозна аварія на тепловій електростанції. Місто залишилося без світла. Про таке надвечір 3-го лютого повідомив депутат місцевої міської ради Анатолій Анохін у себе на Facebook

"Усе місто без світла...За всіма ознаками – серйозна аварія на самій ЗаТЕС. Може бути навіть із зупинкою блоку. Мобільний зв'язок перевантажений, води немає – зупинилися насоси", – написав Анохін.

У соціальних мережах тим часом поширюється інформація про те, що місцеві чули вибух. Нібито спершу на ТЕС сталася пожежа, а потім пролунав вибух. Місто Енергодар у диму, на вулицях смердить гаром. Крім того, ширилися чутки, що місто хотіли евакуювати. Офіційних коментарів щодо ситуації на Запоріжжі на цей час немає. 

Міський голова Енергодару Дмитро Орлов прокоментував ситуацію щодо аварії на ТЕС. Зокрема, у себе на Facebook він написав, що "всі блоки теплової станції раптово сіли на "нуль". Без світла залишилися місто Енергодар і сусіднє Дніпрорудне. Посадовець зазначає, що світло у місті вимкнули близько 19:30. Наразі електропостачання поступово відновлюється. Про причину аварії та її масштаби наразі детальної інформації немає. 

За джерелами 5 Канал.

Читайте також