«Успішна Україна» Рівного презентувала свою команду на місцеві вибори 2020 (ФОТО)

Об’єднана команда християн «Успішна Україна» представила своїх кандидатів у депутати Рівненської міської ради та свого кандидата на посаду міського голови Рівного, яких обиратимуть на виборах 25 жовтня 2020 року. Офіційна публічна презентація відбулася 28 вересня на літній естраді парку ім. Т.Г.Шевченка.

Рівненська обласна партійна організація політичної партії «Успішна Україна» презентувала програму своїх дій у владі «12 кроків розвитку міста».

Також представили свого кандидата на посаду міського голови Рівного. Ним стала відома рівнянка, бізнесвумен, благодійниця, матір чотирьох дітей Тетяна ЧУБАЙ. Звертаючись до рівнян під час презентації, вона наголосила:

«Ми об’єдналися, щоб зробити Рівне успішним містом в усіх сферах його діяльності. Адже місто - це не політика, місто - для людей, тому ми йдемо з людей. У нас в команді немає олігархів, немає київських очільників, які керують нами. Ми йдемо для того, щоб змінити наше місто і маємо стратегічне бачення розвитку міста, стратегічний план для досягнення усіх поставлених цілей».

Партія «Успішна Україна» представила свою потужну команду, що складається із 39 кандидатів у депутати до Рівненської міськради. Це команда однодумців, які прагнуть змін та готові працювати над їх реалізацією.

«Я йду кандидатом в депутати Рівненської міської ради, щоб сприяти розбудові спортивної інфраструктури для масового та професійного спорту. Адже Рівне має багато професійних спортсменів, які повинні отримати можливість тренуватися в якісних професійних умовах, щоб гідно представляти наше місто на змаганнях різного рівня» - стверджує Михайло КОНДРАТЮК, віце-президент міні-футбольного клубу «Кардинал-Рівне».

На кожному окрузі обласного центру до Рівненської міськради балотуватимуться фахівці, які представляють різні сфери життєдіяльності міста: медики, освітяни, юристи, економісти, ІТ-працівники, підприємці, волонтери.

На захід зібралися активні рівняни та всі небайдужі, хто підтримує християн у їх бажанні впроваджувати реальні дії та змінювати політичні та громадські процеси в Рівному.

«Це нова політична сила, в якій кожен сповідує демократичні принципи та християнські цінності у своїй діяльності. Влада повинна бути чесною, розумною і професійною», – сказала голова правління асоціації ОСББ «Рівняни» Олександра МАКОГОН.

«Порядні люди повинні бути в політиці!» - під таким гаслом завершилися урочистості рівненського осередку партії «УСПІШНА УКРАЇНА».

Перша 10-ка кандидатів «Успішної України» до Рівненської міської ради:

Тетяна ЧУБАЙ – кандидатка на посаду міського голови Рівного

  1. Олександр ЧУБАЙ, приватний нотаріус, депутат Рівненської міської ради
  2. Тетяна СТЕЦИК, директорка Колоденського ліцею Корнинської сільської ради
  3. Сергій НЕСТЕРУК, приватний підприємець
  4. Ірина КУРЧЕНКО, голова Рівненської християнської школи «Світогляд»
  5. Олексій ТИТАРЕНКО, директор та режисер театру «Сонях»
  6. Анатолій ІЛЬЧУК, директор приватного підприємства «Оберіг»
  7. Олександра МАКОГОН, голова асоціації ОСББ «Рівняни»
  8. Олександр ХАРИТОНЮК, приватний підприємець, активний громадський діяч
  9. Тетяна ФЕСЮК, приватний нотаріус
  10. Михайло КОНДРАТЮК, віце-президент міні-футбольного клубу «Кардинал-Рівне»

 

 

* на правах реклами

Читайте також