В місті на Рівненщині вандали пошкодили фонтан (ФОТО)

У місті Сарни, що на Рівненщині, невідомі особи пошкодили фонтан на вулиці Широкій. Зокрема, погнули його центральний кільцевий металічний елемент конструкції. Про це повідомили у Сарненській міській раді.

У міськвиконкомі поки не встановили особи зловмисників. Пояснюють, що там є встановлені 2 камери відеоспостереження, однак вони направлені на територію площі та прилеглих тротуарів, тому сам фонтан у поле їх зору не потрапляє. Припускають, що вандали просто стали ногами на фонтан, внаслідок чого він погнувся. 

Комунальники вже працюють над реконструкцією фонтану - погнутого кільця та трьох його стійок. Для зварювання нержавіючого матеріалу будуть використовувати аргон. Скільки знадобиться часу на повне його відновлення - наразі невідомо. 

Сарненська міська рада вкотре звертається до всіх небайдужих громадян, які стають свідками подібних наруг над міським майном, з проханням повідомляти про це працівників поліції та міськвиконкому, а також здійснювати фото- та відеофіксацію вчинення актів вандалізму. 

Читайте також