В обласному бюджеті шукатимуть кошти на ремонт сходів біля Драмтеатру в Рівному

Вже тривалий час у Рівному руйнуються сходи біля Театральної площі – поруч із Драмтеатром.

Мешканці обласного центру неодноразово звертали увагу на плачевний стан цієї ділянки в центрі міста. Сьогодні перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін зазначив, що область шукатиме кошти на проведення цього ремонту.

«Що стосується фінансового забезпечення, у поточному році планується ремонт сходів біля театру, кошторисна вартість немаленька – біля мільйона гривень. На даний час розроблено проектно-кошторисну документацію та розроблена її експертиза. Я думаю, директор театру, як депутат, теж винесе це питання на обласну сесію, яка відбудеться 19-го серпня і з перевиконання будемо активно шукати кошти, спільно, думаю, і з містом будемо шукати кошти на проведення даних робіт», - зазначив Сергій Подолін.

Раніше ми питали у депутата Рівненської обласної ради Володимира Петріва, який є керівником Рівненського обласного драматичного театру його ставлення до цієї ситуації. До слова, за дану ділянку відповідає саме обласна рада, адже театр є обласною установою.

"Наразі театр замовив за свій кошт проєкт. Бетон, на якому закріплено ті плити, прийшов у непридатність. Там все розсипається - потрібно робити капітальний ремонт сходів. Кошти на ремонт шукатимемо у обласному бюджеті", - зазначив пан Петрів. 

Читайте також